Jeg har altid været meget kreativ og startede tidligt som barn og teenage rmed at lave mange kreative ting. Det udviklede sig og på et tidspunkt havde jeg behov for, at det blev mere skabende og med et ejet præg.

Allerede som teenager startede min interesse for kunst hvor jeg var så heldig at komme meget hos Dynt Kunst, som ejedes af Aksel Skovhøj, det er nok her grobunden og den spirende nysgerrighed startede, selv om jeg først startede med kunsten da jeg var midt i tyverne.

I dag er jeg midt i halvtredserne og har nu arbejdet i rigtig mange år både med at lave keramik og male.

Jeg har haft flere udstillinger over de sidste 15 år og har de sidste 10 år været tilknyttet Galleri Frem i Ringsted.
Jeg er en del af kunster netværket Cirkulus på Sjælland.

Jeg bor nu på Bornholm og glæder mig over dens mange perler i naturen. Jeg ser med stor forventning frem til, at jeg skal til at sætte disse indtryk ned på lærreder med mit eget fingeraftryk.

Malerier.
Jeg er meget fascineret af farver og det har en stor indflydelse på mine malerier. Jeg er autodidakt maler, men har haft en del kurser, som har været med til at udvikle mig. Jeg vil især her nævne, at jeg har fået en del uddannelse og inspiration fra kunstner Ann Elizabeth Rasmussen.

Jeg arbejder med to hovedserier alle med akryl på lærred.

Mine blomsterbilleder, som er inspireret af min fascination for akvarel og den måde vandet har en indflydelse på farvernes måde at kunne flyde sammen på og derved skabe nye farver. Denne teknik har jeg igennem flere år udviklet, således at jeg arbejder med akrylfarver der i flydende tilstand hældes på lærreder og skaber mine blomsterbilleder. Det er denne serie jeg udstiller med hos Galleri Uno

Min dream nature serie hvor jeg tager naturen ind i en drømmeverden af farver. Billederne er nostalgiske og måske også romantiske på sin egen måde.

Jeg har en fascination for træer og det afspejler sig ofte i mine øvrige billeder, hvor jeg bl.a. arbejder med træerne i korrektur tegning på lærredet og træer twistet som min dream nature serie.

Keramik.
Jeg arbejder med stentøj, porcelæn og raku. I galleri Uno har jeg raku med.

Jeg har altid deltaget på uddannelser om vinteren og derved hentet ny viden og inspiration. Jeg har især haft stor fornøjelse af at deltage på hold hos Ea Julø i Ringsted.

Min keramik står lidt i kontrast til mine billeder, da keramik er mere afdæmpet i farverne. Jeg arbejder meget med at kombinere form og glasur/dekoration og i mit stentøj udvikler jeg for tiden en serie jeg kalder Den danske natur.

Raku er mere iøjnefaldende med dens metalliske skær, krakeleringer og tilfældighed. Man ved aldrig på forhånd hvordan resultatet bliver, derfor er processen med varme, ild og vand i sig selv en stor oplevelse – og det er hver gang.

Håber vi ses i galleri Uno, ellers har jeg også mange af mine billeder liggende på Facebook og på galleri Frems side på Facebook.