Tak for interessen for mine produkter og velkommen til FAUN DK design, mit univers af beton.
Jeg støber forskellige emner i beton, primært brugskunst. Jeg anvender Bornholmsk sand og køber materialer lokalt- i det omfang det er muligt. De fleste emner jeg støber, har jeg designet, anvender genbrugs ting og bruger kun i et begrænset omfang færdiglavede forme. Beton kan lyde rigtig kedeligt og uinspirerende, det er det absolut ikke.
Det er et meget simpelt materiale med stærke egenskaber. Det er muligt at få selv de mindste detaljer med i en støbning, og ikke mindst muligt at støbe genstande fast, hvilket giver uanede muligheder for kreativ udfoldelse og for at sætte sit personlige præg på emnet. Kun fantasien sætter grænser. Beton er slidstærkt og frost sikkert, hvis det behandles rigtigt, min 28 dages hærdning, og derfor særdeles velegnet til udendørs ting, så som blomsterkummer, trædesten, dørskilte, pynt mm. Beton kan også
males, lakeres og dekoreres. Jeg laver emner på bestilling. Der er ca 2-6 ugers produktionstid på rå beton emner, alt efter emnetype og travlhed. Skal emnet dekoreres kan der forventes yderligere 1-2 ugers produktionstid.
De Bedste Hilsner fra Christina / FAUN DK design